23 Kasım 2013 Cumartesi

Tesettüre giren Burcu Çetinkaya ilk kez konuştu!




Tesettüre giren Burcu Çetinkaya ilk kez konuştu!


 
Tesettüre girdiğini açıklayan Burcu Çetinkaya, tercihiyle ilgili ilk kez konuştu.Yarışlara devam edip etmeyeceğini açıkladı.


Tesettür e girmesiyle dikkat çeken milli rallici Burcu Çetinka...ya “Yarışlara devam edeceğim. Kıyafet tercihim buna engel değil’’ dedi. 


 Ral­li­ci Bur­cu Çe­tin­ka­ya te­set­tü­re gir­me ka­ra­rıy­la il­gi­li dik­kat çe­ken açık­la­ma­lar yap­tı. Bu ka­ra­rı uzun sü­re ön­ce al­dı­ğı­nı söy­le­yen ün­lü ral­li­ci, “10 se­ne ön­ce ma­ne­vi bir yol­cu­lu­ğa çık­tım. Ör­tün­mem, nef­sim­le ver­di­ğim mü­ca­de­le ne­ti­ce­sin­de at­tı­ğım bir adım­dır. Ce­sa­ret et­mem bi­raz za­man al­dı­” de­di.


 3 YIL ÖN­CE NA­MA­ZA BAŞ­LA­DI


 Geç­ti­ği­miz haf­ta ka­pan­dı­ğı­nı be­lir­ten Çe­tin­ka­ya, “Ön­yar­gı­la­ra üzü­lü­yo­rum. Du­ala­rım­da, be­ni kı­ran­la­ra, sert dav­ra­nan­la­ra, ha­ka­ret­le­re bi­le kal­bi­min sert­leş­me­me­si­ni di­li­yo­ru­m” de­di


Al­dı­ğı ka­ra­rın ral­li­yi bı­rak­ma­ya en­gel ol­ma­dı­ğı­nı be­lir­ten Çe­tin­ka­ya, “Ya­rış­la­ra de­vam ede­ce­ğim. Kı­ya­fe­tim bu­na en­gel de­ğil. Za­ten is­te­sen de is­te­me­sen de te­set­tür­lü ya­rı­şı­yor­sun. Yan­maz baş­lık ta­kı­yo­ruz. An­cak önü­me en­gel çı­ka­rır­lar­sa ral­li­yi bı­ra­kı­rım. Al­lah bir ka­pı­yı ka­pa­tır­sa baş­ka bir ka­pı aça­r” di­ye ko­nuş­tu. Mil­li ral­li­ci, 10 yıl ön­ce si­ga­ra­yı, 6 yıl ön­ce al­ko­lü bı­rak­tı­ğı­nı be­lir­te­rek, 3 yıl ön­ce de na­ma­za baş­la­dı­ğı­nı açık­la­dı.
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder