26 Ocak 2012 Perşembe

YAŞAR ALPTEKİN HACDAN DÖNDÜ!





YAŞAR ALPTEKİN HACDAN DÖNDÜ!

Ünlü mankeni Atatürk Havalimanı'nda annesi Aynur Alptekin, kızı Ayris Alptekin ve kardeşi Ajlan Alptekin karşılarken hacı yakınları da alkışlayarak sevgi gösterisinde bulundu. Alptekin'i görüntüleyemeye çalışan basın mensuplarının yanı sıra bir çok hayranı da cep telefonlarıyla görüntü almaya çalıştı.



Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alptekin, Hac'da yaşadığı duygunun anlatılamayacağını belirterek, "İnsanların kendilerine bir kere iyilik yapıp hacca gitmesi lazım. En azından umreye gitmeli. Bıraksınlar Paris'e Bodrum'a Marmaris'e gitmeyi, hacca gelsinler. Kendilerinle tanışsınlar" diye konuştu.



Hac sonrası hayat felsefesinde bir değişiklik olacağını ama sosyal hayatının devam edeceğini ifade eden Alptekin, "Dizi film çalışmalarım helal dairesinde olacak. Mankenlik katalog broşür çekimleri olursa onlar da devam edecek. Daha iyi şartlarda daha bilinçli şekilde hayatımı yaşayacağım" dedi.



Alptekin, "Hac'da dünyanın en güzel ressamının paletinde renktik. Siyahı, beyazı, sarı tenlisi. Renklerden bir tablo oluşturduk. Kabe'de tavaf ettik. Dünyanın en güzel avını yaptık. Şeytan taşladık. Şeytan taşlarken kendi içimizdeki şeytanı taşladık" şeklinde konuştu.



Uzun süredir hacca ya da umreye gitme isteğinin olmasına karşılık vergi borcu nedeniyle yurtdışına çıkış yasağı bulunduğunu söyleyen Alptekin, bu yıl yasağı olmasına rağmen hacca gitmek için yazıldığını ve kurada kendisine gitme hakkı çıktığını söyledi. Bunun üzerine çıkan vergi affından yararlanarak hacca gittiğini bildiren Alptekin, 5 yıl daha başka insanların hakkını yememek için hacca gitmeyeceğini ancak ilk fırsatta umreye gideceğini kaydetti.



Yaşar Alptekin'i karşılamak için Atatürk Havalimanına gelen annesi Aynur Alptekin ise gazetecilere oğlu ile her zaman gurur duyduğunu söyleyerek "Oğlum ile bugüne kadar hep gurur duydum. Bundan sonrada onunla gurur duyacağım." dedi.



Alptekin, boynundaki tespihin sorulması üzerine de her zaman boynunda tespih cebinde de takke taşıdığını belirterek, "Bunlar hac kıyafetlerim. Bu nedenle tespihim dışarıda gözüküyor. Bir iki gün içinde kıyafetlerimi değiştireceğim ve yine tespihim boynumda olacak ama elbiselerimin içerisinde. Normal kıyafetlerime dönerken sakallarımı da keseceğim"diye konuştu. 


(iha)


http://www.iha.com.tr/haber-yasar-alptekin-hacdan-dondu-46441/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder